Πρωινή προπόνηση είχαν οι ποδοσφαιριστές μας στο ΠΕΑΚΙ μετά τη χθεσινή αποκατάσταση και αποφόρτιση που είχαν στο πρόγραμμα και η μέρα ξεκίνησε με Video και ομιλία του προπονητή προετοιμάζοντας την ομάδα για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τη Βέροια.

Ατομικά προγράμματα αποκατάστασης συνεχίζουν οι Lasha, Ελευθεριάδης, Νικολιάς και Καρτάλης, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε τακτική αντιμετώπιση του αυριανού παιχνιδιού και στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Γιαννίκης ανακοίνωσε την αποστολή για αύριο, έχοντας μαζί του 19 ποδοσφαιριστές, τους:

ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ, ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗ, ΣΚΟΝΔΡΑ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΛΙΑΣΟ, ΛΩΛΗ, PITU, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, ΖΙΟΥΛΗ, ΣΙΟΝΤΗ, LEO, NAUMETS, ΠΑΜΛΙΔΗ, ΞΥΔΑ, KRIZMAN, ΠΗΛΙΟ, RADOVAC.

Η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Βέροια σήμερα στις 17.00. Αρχηγός της αποστολής ο τεχνικός διευθυντής κ.Ντάσιος.

Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Λώλης Αλέξανδρος, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας με τον Πλατανιά, κλήθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Κ-18 που θα γίνουν στην Αθήνα από 9 ως 11 Δεκεμβρίου.