Έτοιμη η ομάδα μας μετά τη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές μας για την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα του Παναιτωλικού.

Για σήμερα η ομάδα μας είχε ασκήσεις προετοιμασίας και ενδυνάμωσης για αρχή και στη συνέχεια παιχνίδια τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

Ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Πετράκης μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση:

ΒΕΛΛΙΔΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ, ΜΙΧΑΗΛ, ΜΠΕΡΙΟΣ, LILA, CIKARSKI, ΝΙΚΟΛΙΑΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ, ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, HELLQUIST, VIDAL, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΜΑΝΘΑΤΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, CONDE, ΓΙΑΚΟΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ..

Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκος.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι σήμερα μας κοινοποιήθηκε η υπουργική απόφαση του κ.Βασιλειάδη για την απαγόρευση μετακίνησης μεμονομένων και οργανομένων μετακινήσεων για τον αγώνα μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αγνοώντας την έγγραφη συμφωνία του πρώτου γύρου όπου και η ομάδα μας έδωσε εισιτήρια για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού με την προϋπόθεση ότι θα πάρουμε και εμείς αντίστοιχα στο 2ο γύρο, για να δωθεί η δυνατότητα και στους δικούς μας φιλάθλους να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα και να την ωθήσουν για το αποτέλεσμα που θέλει στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας για το καλύτερο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση…