Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα της Λάρισας στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή Ελλάδας στο Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες”.

Για σήμερα το πρόγραμμα είχε ασκήσεις στατικών φάσεων, μεταφοράς μπάλας στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια διπλό παιχνίδι τακτικής υπό τις οδηγίες του τεχνικού team.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, κ. Πετράκης, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Πιο αναλυτικά μαζί του θα έχει 18 ποδοσφαιριστές, τους:

ΒΕΛΛΙΔΗ, ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΜΠΕΡΙΟ, ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΧΑΗΛ, LILA, ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ, ΚΑΡΑΝΙΚΑ, CIKARSKI, ΣΚΟΝΔΡΑ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ, ΜΑΝΘΑΤΗ, ΝΙΚΟΛΙΑ, HELLQUIST, ΓΙΑΚΟ, CONDE, VIDAL, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ.

Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκος.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι αύριο στις 3 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση MVP του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε αυτή τη βράβευση, η ομάδα αποφάσισε να δώσει το βραβείο αυτό στους οργανωμένους οπαδούς, που ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αφού δεν έπαψαν να υποστηρίζουν την ομάδα ούτε λεπτό, παρά την πικρία τους για την κακή εμφάνιστη μας.

Το βραβείο θα απονεμηθεί από ποδοσφαιριστές μας, στα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (δίπλα από την μπουτίκ του ΠΑΣ) και τιμής ένεκεν θα το παραδώσουμε στον Δημήτρη Βέλλη, ένα πιστό φίλο και οπαδό της ομάδας μας, ο οποίος δίνει και αυτός τον αγώνα του..

Επίσης θα καθιερωθεί από εδώ και πέρα το βραβείο MVP της ομάδας μας, να αποφασίζουν οι οπαδοί μας σε ποιον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας θα πηγαίνει, μετά από κάθε αγώνα στο Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες” μέσω της σελίδας της ομάδας μας..