Τελευταία προπόνηση για τον ΠΑΣ σήμερα πριν από το πολύ σημαντικό αυριανό παιχνίδι, της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες”, δίνοντας ραντεβού με τον κόσμο της πόλης, που για ακόμα μία φορά δείχνει έμπρακτα τη στήριξη της στην προσπάθεια της ομάδας και των ποδοσφαιριστών της.

Για ακόμα μία φορά ο κόσμος της πόλης μας θα είναι ο 12ος παίκτης στο γήπεδο, όπως σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Πετράκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές μας για τη σημαντικότητα του αυριανού παιχνιδιού, για την τακτική αντιμετώπιση και τη συνολική προσπάθεια και σοβαρότητα που πρέπει να δείξει η ομάδα απέναντι στον Αστέρα.

Στη συνέχεια ο αρχηγός της ομάδας Αλέξης Μιχαήλ μίλησε και αυτός με τη σειρά του για τη σημαντικότητα της αναμέτρησης και αντίστοιχα ζήτησε την υπερπροσπάθεια από όλους για το καλό αποτέλεσμα που ζητάει ο ΠΑΣ, σε αυτό το κομβικό σημείο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μετά βγήκε στο γήπεδο του προπονητικού και είχε στο πρόγραμμα ασκήσεις αντοχής, πάσες σε περιορισμένο χώρο και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό.

Αύριο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΠΑΣ στα ΕΥΚΟΛΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα ΔΥΣΚΟΛΑ.