Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"

Χωρητικότητα: 7.652 (καθήμενοι)
Κτίστηκε το: 1952
Ρεκόρ εισιτηρίων : 14.557 (ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός, 1974-75)

Η έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων. Φέρει το όνομα των αδελφών Ζωσιμάδων, μεγάλων εθνικών ευεργετών που κατάγονταν από τα Ιωάννινα.

Το στάδιο έχει μία μεγάλη σκεπαστή εξέδρα στη νοτιο-ανατολική του πλευρά. Οι άλλες τρεις πλευρές καλύπτονται από λίγες σειρές καθισμάτων γύρω από τον στίβο.

Οι προβολείς και τα καθίσματα τοποθετήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2000 μετά την άνοδο στην Α’ Εθνική της ομάδας και ως προυπόθεση από την ΕΠΑΕ για να αγωνιστεί η ομάδα στην κατηγορία. Μάλιστα μέχρι την ολοκλήρωση των έργων η ομάδα είχε αναγκαστεί να δώσει εκτός έδρας τα 2 πρώτα της παιχνίδια. Πριν τα συγκεκριμένα έργα, η χωρητικότητα του σταδίου ήταν 10.700.

Παλαιότερα, ηταν σκεπαστή μόνο η κερκίδα απέναντι από τη σημερινή μεγάλη σκεπαστη εξέδρα, ωστόσο ένας δυνατός αέρας το 1993 κατέστρεψε ολοκληρωτικά το σκέπαστρο. Για αυτό ακόμη και σήμερα μεταξύ των φιλάθλων η εξέδρα ονομάζεται «παλιά σκεπαστή».

Το Στάδιο ανήκει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενώ ο χλοοτάπητάς του ανανεώθηκε το καλοκαίρι του 2007. Το γήπεδο βρίσκεται επι των οδών Σταδίου (ανατολικό πέταλο, θύρες 1-3) 3), Φώτου Τζαβέλλα (μεγάλη εξέδρα και είσοδος αποδυτηρίων, θύρες 4-6), Πινδάρου (δυτικό πέταλο, θύρα 7) και Μιχαηλίδη (παλιά σκεπαστή, θύρα 8)

Το γήπεδο έχει αποτελέσει έδρα του ΑΟ Βελισσαρίου για 4 έτη (1992-96) και της ΑΕ Γιάννενα για 2 έτη (2005-07).