Την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών τίμησε η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 σήμερα πριν από την αναχώρηση της αποστολής με επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Οι Νώντας Παντελάκης, Ζήσης Καραχάλιος, Γιώργος Παμλίδης, Άγγελος Λιάσος, Πέτρος Μπαγκαλιάνης και Παναγιώτης Τζίμας έγιναν εθελοντές δότες στο πλαίσιο της 1ης Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράσης Δωρεάς Μυελού Οστών που διοργανώθηκε από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος και τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας, σε μια πράξη αλληλεγγύης και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.

Τους ποδοσφαιριστές μας υποδέχτηκε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου κ. Νίκος Κατσακιώρης, το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) και προϊσταμένη τομέα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο κ. Έφη Γιάγκου συνοδευόμενοι από αντιπροσωπεία νοσηλευτών και εργαζομένων.

Ο αρχηγός μας, Νώντας Παντελάκης, χαρακτήρισε εξαιρετική την υποδοχή που επιφυλάχθηκε από τη διοίκηση του πανεπιστημιακού νοσοκομείου και τους νοσηλευτές και συμπλήρωσε: «Είναι χρέος κάθε ανθρώπου να βοηθάει τον συνάνθρωπό του. Έτσι κι εμείς σαν ομάδα, αλλά και ατομικά, είμαστε χαρούμενοι που θα βοηθήσουμε».