Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, οι φωτογράφοι, οι εικονολήπτες και οι τεχνικοί που επιθυμούν να εργαστούν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την 1η αγωνιστική των ημιτελικών του κυπέλλου, να αποστείλουν τα στοιχεία τους μέσω mail στο press@pasgiannina.gr το αργότερο μέχρι την Τρίτη (06.04) στις 22:00.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημοσιογράφους – ανταποκριτές ραδιοφώνων να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης από την ΕΠΟ για τη ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα και να φέρουν το αντίστοιχο έγγραφο έγκρισης μαζί τους για έλεγχο από τον Συντονιστή του αγώνα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Εξαιτίας του μεγάλου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος για τον αγώνα και λόγω των περιορισμένων θέσεων και των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα τα μέσα υψηλής αναγνωσιμότητας και πανελλήνιας εμβέλειας, ενώ μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα. Αντίστοιχα το κάθε μέσο δύναται να εκπροσωπηθεί από έναν (1) δημοσιογράφο μόνο.

Όλοι όσοι προσέλθουν στο γήπεδο των Ζωσιμάδων για τον αγώνα οφείλουν να συμπληρώσουν το Δελτίο Καταγραφής Εισερχόμενου στην εγκατάσταση το οποίο θα πρέπει να προσκομίσουν στην είσοδο των δημοσιογραφικών θεωρείων κατά την άφιξή τους στο γήπεδο.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνα, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής σας στα δημοσιογραφικά θεωρεία καθώς και σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

ΔΕΛΤΙΟ_ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ_ΜΜΕ