Με μία πολύ καλή εμφάνιση συνεχίζεται η πορεία της ομάδας του ΠΑΣ στο Viareggio CUP στην Ιταλία. Σήμερα ο ΠΑΣ αντιμετώπισε την ομάδα της Pontedera U19 με το score της ισοπαλίας 1-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας, το πρώτο ημίχρονο είχε 4 ευκαιρίες με τον αντίπαλο να παρακολουθεί αδρανής, με τον Dolovac να έχει μία καλή ευκαιρία ο οποίος μετά την πάσα που δέχθηκε έκανε ένα καλό σουτ που κατέληξε κόρνερ μετά από επαφή με τα σώματα των αντιπάλων. Στη συνέχεια ένα πολύ καλό φάουλ του Παπαδόπουλου, αλλά και ένα σουτ του Ζαχαρού κατάφερε ο τερματοφύλακας και τα απέκρουσε. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου η ομάδα μας είχε ακόμα μία καλή ευκαιρία που δεν εκμεταλλέυτηκε μετά από αδράνεια των παιχτών μετά από κεφαλιά που ήρθε από κόρνερ που κέρδισαν.

Στο 2ο ημίχρονο ο Μελιγγιώτης έβαλε goal στο 2ο δοκάρι μετά από σέντρα του Πήλιου και γρήγορη μεταφορά μπάλας στο 59′ και στο 78ο λεπτό είχαμε άτυχη στιγμή για την ομάδα μας με τον τραυματισμό του Πήλιου που βγήκε παίρνοντας τη θέση του ο Τάτσης.

Στο 88ο λεπτό είχε επικίνδυνη και ίσως μοναδική ευκαιρία η αντίπαλη ομάδα να ισοφαρίσει αλλά με όμορφη επέμβαση ο Παπαϊωάννου το απέτρεψε. Δυστυχώς στο 92ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε αδικαιολόγητο πέναλτυ και τη δυνατότητα να ισοφαρίσει ο αντίπαλος και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας:

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Γ., ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ Ν., ΠΗΛΙΟΣ Σ., ΖΩΓΚΟΣ Β., ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Σ., ΓΩΓΟΣ Γ., ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΛΙΑΣΟΣ Α., ΖΑΧΑΡΟΣ Λ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ., DOLOVAC E.

Αναπληρωματικοί:

ΤΣΟΥΝΗΣ Κ., KAJA F., ΛΙΑΠΗΣ Γ., ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ Θ., ΤΑΤΣΗΣ Δ., ΜΠΙΣΕΛΑΣ Γ., ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ Ε.