Ολοκληρώθηκε ο αγώνας των τμημάτων υποδομής της 17ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδας στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου κόντρα στην Α.Ε.Κ..

Ένας ισορροπημένος αγώνας από τις δύο ομάδες, με αρκετά καλή εμφάνιση για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Στο 72ο λεπτό έγινε το 1-0 για την ομάδα της Α.Ε.Κ.. Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 83ο λεπτό δόθηκε πέναλτι στην ομάδα του ΠΑΣ για ανατροπή του Πήλιου και ο Παπαδόπουλος Ελ. κάνει το 1-1.

Οι αλλαγές της ομάδας μας: στο 70ο λεπτό έξω ο Λιάππης, μέσα ο Αλεξίου, στο 87ο λεπτό έξω ο Παπαδόπουλος Ελ., μέσα ο Τσούνης και στο 90ο λεπτό έξω ο Πήλιος, μέσα ο Τάτσης.

Τον αγώνα με την Α.Ε.Κ. παρακολούθησαν ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος Υποδομών κ.Τερεζόπουλος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ: Βενετεκίδης, Τσίντας, Μελιγγιώτης, Γώγος, Βασιλάκης, Νικολόπουλος, Λιάππης (80′ Αλεξίου) Λιάσος, Ε. Παπαδόπουλος (88′ Τσούνης) Κ. Παπαδόπουλος, Πήλιος (93′ Τάτσης)

ΑΕΚ: Γκίνης, Ασπρογιάννης, Ψάνης, Τσιβελεκίδης, Μπούσι, Μπάμπης (46′ Σταμούλης) Χριστόπουλος (46′ Σαρδέλης) Ζιώγας, Γιάντομ, Γιούσης (80′ Μωραϊτάκης) Σπηλιώτης