Με 4-0 επιβλήθηκε η Κ19 του Μάριου Παναγιώτου απέναντι στον ΟΦΗ, στο μεταξύ τους αγώνα, σήμερα, στο Epirus Football Arena.

Στο 13ο λεπτό ο Πήλιος, μετά από κάθετη πάσα του Τσούνη, πλάσαρε τον τ/φ του ΟΦΗ και έκανε το 1-0, score με το οποίο πήγε η ομάδας μας στα αποδυτήρια μετά το 1ο ημίχρονο.

Στο 2ο μέρος του αγώνα, στο 53ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτυ σε ανατροπή του Καραμποΐκη, το οποίο εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος κάνοντας το 2-0.

Στο 75′ μετά από πολύ ωραία σέντρα του Τάτση ο Καραμποΐκης έπιασε την κεφαλιά κάνοντας το 3-0 και στην εκπνοή του αγώνα, ο διατητής υπέδειξε πάλι πέναλτυ στο 91΄, οπού μετά από εκτέλεση ο Πήλιος έκανε το τελικό 4-0 απέναντι στον ΟΦΗ.

ΠΑΣ Γιάννινα

Ενδεκάδα: ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ, ΣΑΚΚΑΣ, ΤΑΤΣΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (87′ Νάνος), ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ (82′ Μελιγγιώτης), ΛΙΑΠΠΗΣ (46′ Θεοχάρης), ΠΗΛΙΟΣ

Αναπληρωματικοί: ΝΑΝΟΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΤΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, KAJA

ΟΦΗ

ΣΗΦΑΚΗΣ, ΔΟΛΑΨΑΚΗΣ, ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ, ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗΣ, ΠΕΡΔΙΚΗΣ, ΣΟΥΡΝΑΚΗΣ, ΚΑΛΑΪΝΤΖΑΚΗΣ, ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΚΟΥΡΑΚΗΣ (64′ Αζίζι), ΠΑΛΙΟΜΗΤΟΓΛΟΥ (64′ Μαρινάκης), ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΚΗΣ (79′ Σταυρακάκης)