Τελικό αποτέλεσμα 3-2 στον αγώνα της Κ19 με τον Λεβαδειακό, ο οποίος διεξήχθει με έντονο αέρα στη Λιβαδειά και παρόλο το score, είχε λίγες φάσεις.

Το score άνοιξε για το Λεβαδειακό στο 1ο μετά από φάουλ του Μακρή και προβολή του Μολές. Η απάντηση από τον ΠΑΣ ήρθε στο 20ο λεπτό όταν από φάουλ του Τάτση, γύρισε τη μπάλα ο Dolovac και με κεφαλιά ο Λιάσος έκανε το 1-1. Στο 39ο λεπτό ένα δυνατό σουτ του Naumets εκτός περιοχής έκανε το 1-2 και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το score.

Στο 2ο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις η ομάδα μας, με καλύτερη στο 55΄ όταν η μπάλα πήγε στο κάθετο δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση του Πήλιου.

Στο 64′ ο Λεβαδειακός έκανε το 2-2 με γυριστό σουτ εκτός περιοχής από τον Μακρή και στο 75′ ο Κοτρογιάννης πλάσαρε σε κενή εστία μετά από κάθετη πάσα διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Μάριος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ενδεκάδα: ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, KAJA, ΤΑΤΣΗΣ, ΝΤΟΝΤΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΑΣ (85΄ ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ), ΣΑΚΚΑΣ (69′ ΤΣΟΥΝΗΣ), DOLOVAC, NAUMETS (80′ ΛΙΑΠΠΗΣ), ΠΗΛΙΟΣ

Αναπληρωματικοί: ΤΣΟΥΝΗΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ, ΠΟΓΙΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ενδεκάδα: ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΓΚΕΝΕΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΛΙΜΑΤΣΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΟΒ (59′ ΔΗΜΟΣ), ΤΣΑΠΡΑΣ, ΜΟΛΕΣ, DE NICOLO (87′ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΑΚΡΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΣ (50′ ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ)

Αναπληρωματικοί: ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ, ΚΑΚΚΟΣ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ, ΣΤΟΥΠΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΧΟΙΡΙΤΗΣ