Με 2-0 ηττήθηκε η ομάδα της Κ19 από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης, στο μεταξύ τους παιχνίδι στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα.

Το 1ο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δυνατό αέρα στην περιοχή και το score 1-0 υπέρ του Αστέρα μετά από goal που πέτυχε ο αντίπαλος στο 16′. Η ομάδα μας είχε αρκετές ευκαιρίες στο 1ο μισό του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με λάθος της άμυνας μας, δίνοντας την ευκαρία στον Αστέρα να κάνει το 2-0. Προσπαθώντας να αντιδράσει ο ΠΑΣ έβλεπε τις προσπάθειες του να καταλήγουν για λίγο άουτ ή στα δοκάρια του αντιπάλου. Η κακοδαιμονία συνεχίστηκε μετά από πέναλτυ που κέρδισε και εκτέλεσε ο Καραμποΐκης στο 73′, με τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας να το αποκρούει και την ομάδα μας να φεύγει με το τελικό 2-0 από την Τρίπολη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Μάριος

Ενδεκάδα: ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, KAJA, ΤΑΤΣΗΣ (75′ ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ), ΓΩΓΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΑΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ (70′ ΠΑΠΠΑΣ), ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ, ΛΙΑΠΠΗΣ (88′ ΓΙΩΤΑΚΗΣ), NAUMETS

Αναπληρωματικοί: ΝΑΝΟΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΤΖΩΡΤΖΗΣ, ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ, ΓΙΩΤΑΚΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ενδεκάδα: ΤΣΙΦΤΣΗΣ, ΚΑΡΔΑΡΗΣ, KUMANTEY, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΝΟΥΣΑΙ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ALAGBE, ALI BABA, ΤΖΙΜΑΣ, ΑΛΜΠΑΝΗΣ

Αναπληρωματικοί: ΜΠΛΑΤΣΟΣ, ΜΙΧΕΛΗΣ, ΖΟΡΜΠΑΣ, ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΣΚΟΤΙΡΗΣ