0-2 έληξε το score στον αγώνα του πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της Super League Ελλάδας 2018-19. Η ομάδα του ΠΑΣ εμφανίστηκε δυνατή απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα από την αρχή του αγώνα και μόλις στο 6ο λεπτό είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, με σουτ του ΛΙΑΠΠΗ να βγαίνει για λίγο άουτ. Στο 11ο λεπτό πάλι με σουτ του ΛΙΑΠΠΗ και με τον ΠΗΛΙΟ να βρίσκει τη μπάλα στην πορεία της, o διαιτητής ακυρώνει το goal εξαιτίας offsife. Στο 18′ είχε μία καλή ευκαιρία ο Απόλλων με σέντρα του ΡΩΣΣΗ και την κεφαλιά του ΡΟΔΗ να πηγαίνει άουτ. Στο 27ο ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, με ένα υπέροχο σουτ από τα 30 μέτρα, έκανε το 0-1 για την ομάδα μας. Στο 29ο παραλίγο να μπει και 2ο goal με αντεπίθεση του ΠΗΛΙΟΥ και το σουτ του να πηγαίνει άουτ. Η πλευρά του Απόλλων είχε άλλη μία ευκαιρία στο 39ο λεπτό για το 1ο ημίχρονο, με σουυ του ρόδη να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗ. Στο 2ο ημίχρονο ο DOLOVAC, ο οποίος μετά από πάσα του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ βρέθηκε εντός περιοχής, έκανε το 0-2 στο 54ο λεπτό και παραλίγο στο 79′ να γίνει το 0-3 μετά από κόρνερ του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και κεφαλιά του ΤΣΟΥΝΗ που κατέληξε άουτ. Άξιο αναφοράς είναι ότι στο 88ο λεπτό ο ΤΣΟΥΝΗΣ τραυματίστηκε και ο ΠΑΣ αναγκαστικά τελείωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ενδεκάδα: ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, KAJA, ΤΑΤΣΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, NAUMETS (57′ ΜΠΟΥΜΠΑΣ), DOLOVAC, ΛΙΑΠΠΗΣ (68′ ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ), ΠΗΛΙΟΣ (78′ ΘΕΟΧΑΡΗΣ)

Αναπληρωματικοί: ΜΠΟΥΜΠΑΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ, ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΝΑΝΟΣ, ZOTA

Προπονητής: Μάριος Παναγιώτου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ενδεκάδα: ΣΦΥΡΛΑΣ, ΒΕΛΟΥΤΣΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΑΛΑΝΗΣ, ΠΕΤΡΑΣ, ΚΟΦΙΝΗΣ (65′ ΚΑΡΙΜΠΙΔΗΣ), ΡΟΔΗΣ, ΛΑΜΠΗ (74′ ΤΟΥΡΟΥΚΗΣ), ΡΩΣΣΗ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (55′ ΣΕΡΒΕΣ)

Αναπληρωματικοί: ΚΑΣΤΟΡΗ, BROCI, ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ, ΝΤΙΝΤΙΑΣ, ΣΕΡΒΕΣ, ΚΑΡΙΜΠΙΔΗΣ, ΤΟΥΡΟΥΚΗΣ