Με ένα εμφατικό 5-2 κέρδισε η ομάδα του Μάριο Παναγιώτου την αντίστοιχη ομάδα της Κ19 του Απόλλων Σμύρνης στο Epirus Football Arena, σήμερα.

Στο 10ο μόλις λεπτό με σουτ του Σακκά έγινε το 1-0, στο 18′ μετά από φάουλ σε πλάγια θέση, που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος έγινε το 2-0. Η ομάδα συνέχισε την πίεση και στο 41′ μετά από κεφαλιά του Βασιλάκη και λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα έγινε το 3-0. Πατώντας φρένο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, ο Απόλλων εκμεταλλεύτηκε ένα φάουλ που κέρδισε κάνοντας το 3-1 και λίγο μετά στο 45΄μετά από κεφαλιά έκαναν το 3-2.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε την καλή της εμφάνιση και κερδίζοντας ένα πέναλτυ στο 52′ μετά από ανατροπή του Καραμποϊκη και σε εκτέλεση του Παπαδόπουλου έγινε το 4-2. Στο 54′ βέβαια ήταν σωτήρια η παρέμβαση του τερματοφύλακα σε πένταλτυ του Απόλλων όπου και κράτησε το score. Λίγο πριν από τη λήξη στο 87′ με μία κάθετη του Γροσδάνη πλάσαρε ο Μελιγγιώτης στο τέρμα και έκανε το τελικό 5-2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πατσιούρας, Κάγια, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Ντόλοβατς, Θεοχάρης, Καραμποΐκης (78′ Μελιγγιώτης), Παπαδόπουλος (88′ Γεωργούλας), Σακκάς (60′ Γροσδάνης).
Αναπληρωματικοί: Τσούνης, Παππάς, Γεωργούλας, Βακαλόπολος, Γροσδάνης, Μελιγγιώτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ντιντίλας, Ντάτσα, Μπακουλάτι, Τάσιας, Πέτρας, Παπακωνσταντίνου (29′ Τσιάβος), Βελούτσος, Σερβές, Φαρκώνας (68′ Πελέκης), Μακρυνικόλας, Μήτσης (36′ Τσεπελές).
Αναπληρωματικοί: Γκιόκα, Τσεπελές, Καριμπίδης, Τσιάβος, Ζαχαρός, Πελέκης, Ματάι.