Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα μας για την αυριανή αναμέτρηση, της εξ’αναβολής 25ης Αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή Ελλάδας, με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης για σήμερα είχαν παιχνίδια τακτικής σε συνδυασμό με μεταφορά μπάλας και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό για ανάλυση στρατηγικής από το προπονητικό team.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αυριανή αποστολή για τον αγώνα. Πιο συγκεκριμένα μαζί του θα έχει 18 παίχτες, τους:

ΒΕΛΛΙΔΗ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ, CIKARSKI, ΓΩΓΟ, ΣΚΟΝΔΡΑ, ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟ, VIDAL, LILA, ΓΙΑΚΟ, ΜΑΝΘΑΤΗ, ΜΙΧΑΗΛ, ΖΑΧΑΡΟ, CONDE, HELLQUIST, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ, ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΝΙΚΟΛΙΑ.

Η ομάδα μετά την προπόνηση αποχώρησε για το ξενοδοχείο όπου και θα μείνει σήμερα. Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκος.

Επίσης οι αρχηγοί της ομάδας μας ΜΙΧΑΗΛ, ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, LILA, εξέφρασαν την επιθυμία να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο, μέσω του INTERNET, να βρεθoύν αύριο ΟΛΟΙ στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ για την σημαντική αναμέτρηση για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, απέναντι από τον Απόλλωνα. Ο κόσμος πρέπει να δώσει τη δύναμη και την ώθηση στους ποδοσφαιριστές για να πετύχουν το φετινό τους στόχο για το Πρωτάθλημα και την πιθανή έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις..

ΟΛΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ λοιπόν, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ….