Με καλή εμφάνιση της ομάδας μας αλλά με άδικο score 2-0 έληξε ο αγώνας της ομάδας Κ19 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με την αντίστοιχη της ΑΕΚ στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου (Άλσος Βεΐκου).

Η ομάδα νέων μας είχε αρκετές τελικές προσπάθειες αλλά στάθηκε άτυχη. Στο 8ο λεπτό πολύ καλό σουτ του ΚΩΣΤΑΜΕΝΑ που βγήκε άουτ, συνεχίζοντας ο ΤΑΤΣΗΣ στο 17ο να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο. Στο 21ο λεπτό μία αντεπίθεση σε φάση του ΠΑΣ με τον ΣΤΑΜΑΤΗ η ΑΕΚ έκανε το score 1-0. O ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ στο 42ο πήγε να απαντήσει με τη μπάλα να καταλήγει δίπλα από το κάθετο. Στο 44′ ο ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ έκανε μία ωραία επέμβαση σε σουτ του ΣΤΑΜΑΤΗ.

Στο 2ο ημίχρονο με καλύτερη εικόνα συνέχισε την πίεση με τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ να έχει ένα άουτ σε μία ωραία προσπάθεια με σουτ εκτός περιοχής στο 67′, τον ΛΙΑΠΠΗ στο 72′ να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο και στο 76′ ένα όμορφο σουτ του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ να πηγαίνει σε κόρνερ μετά από δύσκολη επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο ΠΗΛΙΟΣ βρίσκει τον ΒΑΣΙΛΑΚΗ ο οποίος με ωραία κεφαλιά υποχρεώνει τον τερματοφύλακα να διώχνει τη μπάλα πάλι σε κόρνερ. Λίγο πριν τη λήξη στο 88′ ένα φάουλ την ομάδας μας οδήγησε μετά από εκτέλεση του ΣΤΑΜΟΥΛΗ σε goal του ΠΕΤΟΥΣΗ και το τελικό 2-0.

 

[Κ19] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ενδεκάδα: ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΝΑΝΟΣ, ΤΑΤΣΗΣ, ΓΩΓΟΣ (82′ KAJA), ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ (46′ ΜΠΟΥΜΠΑΣ), ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ (68′ ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ), ΛΙΑΠΗΣ, ΠΗΛΙΟΣ

Αναπληρωματικοί: ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΜΠΑΣ, ΝΤΟΜΑΤΑΣ, KAJA, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ

Προπονητής: ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

[Κ19] ΑΕΚ

Ενδεκάδα: ΓΚΙΝΗΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΛΙΣΣΟΒΑΣ, ΤΣΙΒΕΛΕΚΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΣΗΣ, ΤΑΜΠΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΕΛΙΟΣ (84΄ ΠΕΤΟΥΣΗΣ), ΣΤΑΜΑΤΗΣ (72′ ΠΑΖΑΤΖΙΔΗΣ), ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΙ, ΜΑΡΚΟΥ (61′ ΠΑΤΡΙΝΟΣ)

Αναπληρωματικοί: ΤΑΦΑΣ, ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, ΑΥΓΕΡΗΣ, ΜΠΙΛΙΚΑΪΔΗΣ, ΠΑΤΡΙΝΟΣ, ΠΕΤΟΥΣΗΣ, ΠΑΖΑΤΖΙΔΗΣ