Ιστορική μέρα η σημερινή και με τον καλύτερο τρόπο ξεκινάει η χρονιά για την ομάδα μας, με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ντίνου Μαυροπάνου στην Arsenal. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Οι δηλώσεις του προέδρου της Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κ.Χριστοβασίλη για την ιστορική μεταγραφή:

Πρώτα απ’ όλα εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια ιστορική μέρα για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα διότι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας κατάφερε να χτυπήσει την πόρτα μιας τόσο σπουδαίας ομάδας και με τόσο μεγάλη εμβέλεια σε όλο τον πλανήτη, όπως είναι η Άρσεναλ. Είμαστε ευγνώμονες που εμπιστεύθηκαν ένα παιδί από τη δική μας ομάδα. Ευχόμαστε τόσο στον ποδοσφαιριστή, όσο και στην Άρσεναλ τα καλύτερα και φυσικά ο Κωνσταντίνος να τους βγάλει απροπρόσωπους για την επιλογή τους. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μάνατζερ, Κωνσταντίνο Φάρρα, ο οποίος ήταν πίσω από αυτή την προσπάθεια όλους αυτούς τους μήνες και βοήθησε σημαντικά να έχει αίσιο τέλος η μεταγραφή του στην Άρσεναλ. Ευχόμαστε αυτό το ξεκίνημα να έχει και συνέχεια στο μέλλον και για την ομάδα μας, αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες της χώρας μας. Μακάρι κι άλλοι ποδοσφαιριστές να φτάσουν σ’ αυτό το επίπεδο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ντίνου για την μεταγραφή:

“Αυτή την στιγμή ότι και να πω θα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που πραγματικά αισθάνομαι. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους της Άρσεναλ για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν και με έβαλαν στην οικογένεια μιας τεράστιας ομάδας, με εκατομμύρια οπαδών σε όλο τον κόσμο!!! Είμαι πολύ συγκινημένος. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε με την απόδοση μου να ανταποδώσω αυτή την τιμή και εμπιστοσύνη και να κάνω χαρούμενη την ομάδα, αλλά και όλους τους οπαδούς της. Είχα την τύχη να βρεθώ στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής μου καριέρας στον ΠΑΣ Γιάννινα, μιας ομάδας που διαχρονικά, δίνει την δυνατότητα σε νέους παίκτες να κάνουν το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα τους. Ο κ. Χριστοβαςίλης, ο κ. Πετράκης, οι συμπαίκτες μου και όλη η πόλη των Ιωαννίνων στάθηκαν στο πλευρό μου. Σας ευγνωμονώ και σας ευχαριστώ όλους. Επίσης να ευχαριστήσω δημόσια τον μάνατζερ μου κ. Κωνσταντίνο Φαρρα για όλες τις ενέργειες που έκανε τους τελευταίους μήνες και έφεραν το αποτέλεσμα της σημερινής ημέρας. Είμαι και εγώ μέλος των κανονιέρηδων.”