Με διπλή προπόνηση και επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς για την ομάδα μετά το ολιγοήμερο ρεπό από την προετοιμασία του Καρπενησίου, σήμερα στο ΠΕΑΚΙ για τους ποδοσφαιριστές μας.
 
Στην πρωινή προπόνηση η ομάδα είχε στο πρόγραμμα προθέρμανση και στη συνέχεια παιχνίδια κατοχής και λειτουργική ενδυνάμωση, ενώ αντίστοιχα στην απογευματινή, παιχνίδια τακτικής και κυκλοφορίας σε συνδυασμό με ασκήσεις ταχύτητας.
 
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα ο Padelic, ο οποίος θα ακολουθήσει συντηρητική προπόνηση για το επόμενο διάστημα εξαιτίας ενοχλήσεων και στην απογευματινή οι Krizman και Σκόνδρας.
 
Στην απογευματινή προπόνηση είχαμε τη χαρά να μας επισκεφθεί και ο φίλος της ομάδας μας, ο Λάζαρος, που στον τελευταίο αγώνα της ομάδας με τον ΠΑΟΚ είχε στεναχωρηθεί ιδιαίτερα με τον υποβιβασμό του ΠΑΣ. Έβγαλε φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές και ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Γιαννίκης με τον ποδοσφαιριστή μας Νικολιά Αλέξανδρο του παρέδωσαν ένα εισιτήριο διαρκείας για την καινούρια σεζόν και μία φανέλα με υπογραφές της ομάδας.
 
Επόμενη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές μας, αύριο στις 8.30 στο ΠΕΑΚΙ.