Στην ετήσια εκδήλωση του ΠΣΑΠ βραβεύθηκε ο Leonardo Κούτρης, ο οποίος με την παρουσία του την περίοδο 2016-17 στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, επιλέχθηκε ως ποδοσφαιριστής της κορυφαίας ενδεκάδας της σεζόν 2016-2017.

Πανευτυχής δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου:

“Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που αποτελώ μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του περσινού πρωταθλήματος ! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους ! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και σε όλη την οικογένεια του ΠΑΣ!”

Εμείς του ευχόμαστε συγχαρητήρια για το βραβείο του, που δικαίως πήρε με την παρουσία του στην ομάδα κατά την περυσινή σεζόν.

Αύριο επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μετά το σημερινό ρεπό, στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των καρτών του ο ΜΠΡΟΥΝΟ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ.