16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
94’ | - Full Time

GAME TIMELINE

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στο 0-0 παρέμεινε η ομάδα μας αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Πετράκης δήλωσε μετά τον αγώνα στη συνέντευξη τύπου:

«Να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο υγεία και ειδικά στην ομάδα μας. Το 2018 να είναι μια καλή, δημιουργική και πετυχημένη χρονιά. Ό,τι αφορά το ματς, πάντα μετά από διακοπή χάνεται ο ρυθμός, χάνονται τα χαρακτηριστικά  των ομάδων και δεν ξέραμε πως θα είμαστε. Είχαμε για αντίπαλο μια ομάδα που ήταν σε καλό φεγγάρι και όλα αυτά δημιούργησαν μια εικόνα ενός ενδιαφέροντος παιχνιδιού.

Κατά διαστήματα ήμασταν καλοί κι εμείς και οι αντίπαλοι. Έγιναν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, αν και δεν ήταν ένα πολύ ποιοτικό ματς. Είχαμε στο τέλος 2-3 μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και ο Αστέρας είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις και θα μπορούσε να γείρει εκεί το ματς».
 
Για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ:
«Αργά δεν είναι ποτέ. Η εμπιστοσύνη στην ομάδα δεν χάνεται ποτέ. Έφυγαν 4 παιδιά, αλλά εμπιστεύομαι αυτά που έχω και τη δουλειά μας. Αριθμητικά και ποιοτικά χρειαζόμαστε βοήθεια και θα γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν. Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες τον Ιανουάριο κι εμείς έχουμε ανάγκη από παίκτες που να είναι σε φουλ δραστηριότητα, γιατί αλλιώς δεν θα μας βοηθήσουν. Υπάρχουν και δυσκολίες λόγω θέσεων που ψάχνουμε. Καλύτερα να καθυστερήσουμε, παρά να κάνουμε μεταγραφές που δεν θα χρειαζόμαστε».

Για τη μετακίνηση του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ: 
«Σίγουρα δεν περιμέναμε ότι θα πάει ως την Άρσεναλ, να είμαστε ειλικρινείς. Όταν τον φέραμε στο Καρπενήσι πριν 2,5 χρόνια είχα πει στον πρόεδρο ότι δεν πρέπει να τον χάσουμε. Είχε προοπτικές. Η πορεία, η δουλειά η καθοδήγηση είναι αυτά που βλέπουμε και βελτιώνουμε στη συνέχεια. Έχουμε παιδιά που δεν προχωράνε, ενώ άλλα προχωράνε πιο γρήγορα και έχουν καλύτερη αντίληψη. Ο Ντίνος είχε όλο το πακέτο, αντιλαμβάνεται γρήγορα και έχει καλό ψυχισμό. Η επιλογή του δεν είναι τυχαία, του εύχομαι από την καρδιά μου να πετύχει».

Οι αλλαγές της ομάδας μας:

  • 46′ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ -> VIDAL
  • 62′ ΣΚΟΝΔΡΑΣ -> ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
  • 78′ ΜΑΝΘΑΤΗΣ -> SOLTANI

 

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πλάνα και τις συνεντεύξεις τύπου από τη Novasports.gr  http://pasgiannina.novasports.gr

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ

Goals
0
1
Possession
0
0
Corners
0
0
Fouls
0
0
Τελικές προσπάθειες
0
0
Σουτ εκτός
0
0
Σουτ εντός
0
0

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Goals Assists Τελικές Σουτ εκτός Σουτ εντός Κεφαλιές Πάσες Λάθη Αποκρούσεις Κλεψίματα Επεμβάσεις Χρόνος
Goals Assists Τελικές Σουτ εκτός Σουτ εντός Κεφαλιές Πάσες Λάθη Αποκρούσεις Κλεψίματα Επεμβάσεις Χρόνος