Είναι κάποιες φορές και στιγμές μέσα στη χρονιά που πρέπει να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω τους συνανθρώπους μας και ειδικά αυτούς που έχουν κάποια ανάγκη ή πρόβλημα στη ζωή τους.

Έτσι και φέτος και πέραν των πρωτοβουλιών που παίρνει μέσα στη χρονιά η οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ βρέθηκε δίπλα σε συμπολίτες μας, βοηθώντας έτσι ώστε η νέα χρονιά να τους βρεί με λιγότερες έγνοιες.

Πέραν της παρουσίας της ομάδας και μελών αυτής, σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, προσφέραμε κάποια είδη πρώτης ανάγκης σε διάφορες δομές της πόλης μας έτσι ώστε αυτές οι μέρες γιορτής και αγάπης να περάσουν λίγο πιο όμορφα. Έτσι μετά τα προϊόντα που διαθέσαμε στην Μονή Ντουραχάνη για τις ημέρες των Χριστουγέννων, σήμερα διαθέσαμε μία ποσότητα νερών και αναψυκτικών μέσω του χορηγού μας ΒΙΚΟΣ Α.Ε., της ηπειρωτικής βιομηχανίας εμφιαλώσεων της οικογένειας Σεπετά, στο Κοινωνικό Παντωπολείο της πόλης μας, προς διάθεση στους δικαιούχους αυτού.

Παράλληλα με αυτή την ενέργεια και με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιωαννίνων, διαθέσαμε για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, εισιτήρια για τους δικαιούχους της δομής αυτής και αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή θα είναι μαζί μας στους Ζωσιμάδες να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί για την αγαπημένη μας ομάδα. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι σε όλη την διαδικασία προμήθειας των εισιτηρίων θα  τηρείται απόλυτη εχεμύθεια και διαχείριση των δικαιούχων έτσι ώστε να μην υπάρχει θέμα κοινωνικού στιγματισμού για τους ανθρώπους αυτούς.

Κλείνοντας θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις που πάντοτε είναι στο πλευρό της ομάδας μας αλλά και της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, για τη διάθεση προϊόντων που έκαναν στις κοινωνικές δομές της πόλης μας για τις ημέρες των εορτών, αλλά και πολλές ακόμα φορές μέσα στη χρονιά,

  • Την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. www.vikoswater.gr
  • Την αλυσίδα Super Market SEP Markets Παπαδόπουλος www.sepmarket.gr