Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν την 30η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018-19, η οποία θα διεξαχθεί στις 5/5/2019 στο Ε.Σ.Ι. “οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ”, παρακαλούνται να στείλουν τα αιτήματά τους για διαπίστευση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ E-MAIL στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@pasgiannina.gr  με τίτλο «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΜΜΕ ΠΑΣ-ΠΑΟΚ», έως την Πέμπτη 02/05/2019 και ώρα 16:00, με τα ακόλουθα στοιχεία:
 
Ονοματεπώνυμο:
ΜΜΕ:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
E-mail:
 
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για την έγκριση ή μη του αιτήματός τους.
 
Παράκληση όπως η προθεσμία για την υποβολή των αιτημάτων γίνει απόλυτα σεβαστή, ώστε όλοι να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
Σημειώνεται ότι εκπρόθεσμα αιτήματα διαπίστευσης δε θα γίνουν δεκτά.
 
Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θα πρέπει την ημέρα του αγώνα να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, καθώς η είσοδος στο γήπεδο θα είναι εφικτή μόνο με τη επιβεβαίωση των στοιχείων διαπίστευσης και ταυτότητας.
 
Οι επαγγελματίες φωτογράφοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τα γιλέκα ΡΗΟΤΟ αγωνιστικής περιόδου 2018-19, τα οποία τους χορηγήθηκαν μέσω της ΕΦΕ, καθώς και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.