Μία όμορφη διοργάνωση με μικρούς αθλητές, πολλά χαμόγελα και ευγενή ανταγωνισμό.

36 σωματεία από όλη την Ελλάδα, 1500 περίπου αθλητές αυτό το καλοκαίρι είχανε προορισμό τα Γιάννενα, με σκοπό να πάρουν μέρος σε αυτή τη συν διοργάνωση της ΕΠΣ Ηπείρου και της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

Το 3ο Βίκος Cola Cup είχε την αμέριστη στήριξη και βοήθεια από την πόλη και εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας ΒΙΚΟΣ – ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ, CAR.gr, Hall of Brands και DOLE.

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων που φρόντισε για την άριστη φιλοξενία όλων των αθλητών, γονέων και συνοδών και πιο συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία: EPIRUS PALACE, GRAND SERAI, AAR, The Lake Hotel και Βυζάντιο.

Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να βλέπεις μικρά παιδιά να κάνουν αυτό που αγαπάνε με χαρά και διασκέδαση να παίζουν ποδόσφαιρο.

Τα παιδιά είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου και όσοι αγαπάνε αυτό το άθλημα πρέπει να επικεντρωθούνε στα παιδιά.

Το 3ο Βίκος Cola Cup θα κλείσει αυτό το όμορφο 4ήμερο με μία τελετή λήξης στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής με την παρουσία όλων των σωματείων και των αθλητών.