Με μία πολύ καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε και ο σημερινός αγώνας των παίδων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Viareggio Cup απέναντι στην Ascoli.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο μετά από goal του Βασιλάκη στο 35′ από στημένη φάση και ασίστ από τον Ζαχαρό. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη με έναν καλό αγώνα, με ευκαιρίες και στις 2 ομάδες αλλά δυστυχώς σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και εξαιτίας της βροχής. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε άλλη μία ευκαιρία για goal αλλά δυστυχώς ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας απέκρουσε μετά από τετ α τετ με τον Καραμποϊκη.

Το δεύτερο ημίχρονο πιο αδιάφορο αγωνιστικά με τον διαιτητή να παίζει εμφανώς υπέρ της Ιταλικής ομάδας και δίνοντας πέναλτυ στην Ascoli και κόκκινη στο Μελιγγιώτη, ισοφάρισαν στο 56′. Από εκεί και μετά μία κόκκινη πήρε και ποδοσφαιριστής της Ascoli μετά από λίγο για σκληρό φάουλ.

Προσπαθώντας η ομάδα του ΠΑΣ έχοντας πάλι ισορροπία με 10-10 στο γήπεδο δεν κατάφερε να κάνει τη νίκη. Ειδικά κοντά στο τελείωμα με την αποβολή με κόκκινη και του Ζαχαρού δεν μπόρεσε να κάνει το 2-1 και να πάρει την πρόκριση να συνεχίσει στο Viareggio..

Συνθεση Ομάδας:

ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, KAJA, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΖΩΓΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΣ, ΜΠΙΣΕΛΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ, ΤΑΤΣΗΣ, DOLOVAC, ΠΗΛΙΟΣ

Δεν πειράζει για τα παιδιά μας, απέδειξαν την αξία τους και την αγωνιστικότητα τους στα γήπεδα της Ιταλίας και έχοντας μία καλή πορεία αυτές τις ημέρες επιστρέφουν πίσω.. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΣ ….