Ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Πρωταθλήματος Υποδομών SuperLeague Ελλάδας, με την ομάδα [Κ20] του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να αντιμετωπίζει την ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο Ανοιχτό Δήμου Γλυφάδας.

Με καλή εμφάνιση η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και αρκετές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς με το score να διαμορφώνεται στο 3-2.

Το 1-ο για την ομάδα του Πανιωνίου έγινε στο 6ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ. Λίγο αργότερα κεφαλιά του Νικολόπουλου στο 12ο λεπτό βγαίνει οριακά άουτ. Στο 30 ατομική προσπάθεια του Παπαδόπουλου Κ. με σουτ έξω από την περιοχή οδηγεί τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου σε δύσκολη απόκρουση. Αμέσως μετά θα γίνει το 1-1 με σουτ του Πήλιου. Στο 38ο η ομάδα του Πανιωνίου μετά από ολιγορία της άμυνας μας θα κάνει το 2-1, με την ομάδα του ΠΑΣ να έχει άλλη μία ευκαιρία πριν από τη λήξη του ημιχρόνου με προβολή του Παπαδόπουλου Κ. να φεύγει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με χαμηλότερους ρυθμούς για την ομάδα μας με αποτέλεσμα να γίνει το 3-1 για τον Πανιώνιο και το 3-2 για την ομάδα μας έγινε μετά από εκτέλεση φάουλ στο 82 και προβολή του Kaja. Μετά από αυτό η ομάδα πίεσε για την ισοφάριση αλλά ο αγώνας έληξε 3-2 υπέρ του γηπεδούχου.

[Κ20] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΤΣΙΝΤΑΣ, ΤΑΤΣΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΠΗΛΙΟΣ

Αναπληρωματικοί: ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, KAJA, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΜΠΙΣΕΛΑΣ, ΛΙΑΣΟΣ

Αλλαγές: 65ο Λεπτό -> ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΠΙΣΕΛΑΣ, 67ο Λεπτό -> ΛΙΑΠΠΗΣ – ΑΛΕΞΙΟΥ, 71ο Λεπτό -> ΤΣΟΥΝΗΣ – KAJA

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος Υποδομών κ. Τερεζόπουλος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλη.