Την ομάδα της Ξάνθης είχε στο πρόγραμμα να αντιμετωπίσει η ομάδα υποδομών Κ19 του ΠΑΣ για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League Ελλάδας 2018-19, σε ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι όπως αποδείχθηκε.

Αρκετές ευκαιρίες για τον ΠΑΣ στο 1ο ημίχρονο που δεν μπόρεσαν να τον στείλουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ. Στο 13ο μόλις λεπτό ένα ωραίο σουτ του Βασιλάκη κατέληξε άουτ, στο 28ο λεπτό μία αντεπίθεση του Καραμποϊκη παραλίγο να καταλήξει σε αυτογκόλ για την Ξάνθη με την αμέσως επόμενη φάση στο 29′, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης να μπλοκάρει ένα δυνατό σουτ του Naumets. Στο 34′ και πάλι ο Naumets με σέντρα του δίνει στον Πήλιο, που δυστυχώς το σουτ του μπλοκάρει και πάλι ο τ/φ της Ξάνθης με δυσκολία. Το δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετές κίτρινες κάρτες με σκληρές φάσεις και όχι κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να κάνουν τις αλλαγές τους. Στο 90 και πάνω στην τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας, έγινε το λάθος και μετά από σέντρα ο Κοτόπουλος της Ξάνθης δέχθηκε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτυ και έκανε το 1-0 για τον αντίπαλο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, KAJA, ΤΑΤΣΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΑΣ, NAUMETS (83′ ΘΕΟΧΑΡΗΣ), ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ (61′ ΛΙΑΠΠΗΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (91′ ΝΑΝΟΣ), ΠΗΛΙΟΣ

Αναπληρωματικοί: 

ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ. ΝΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ

 

Α.Ο. ΞΑΝΘΗ

ΤΖΕΛΕΠΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΛΕΩΝΤΣΑΚΟΣ, ΘΥΜΙΑΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ, ΓΡΑΒΑΣ, ΤΕΝΕΚΕΣ, ΤΣΑΠΑΡΗΣ, ΦΑΚΗΣ, ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ, ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΣ

Αναπληρωματικοί:

ΓΚΑΡΑΣ, ΠΟΔΑΡΑΣ, ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΩΥΣΙΔΗΣ, ΠΑΧΟΥΜΗΣ, ΦΡΟΣΥΝΗΣ