Ολοκληρώθηκε 2-1 το παιχνίδι του πρωταθλήματος υποδομών SUPERLEAGUE K19 της ομάδας μας, απέναντι στο γηπεδούχο Ατρόμητο Αθηνών.

Μέτρια η εμφάνιση της ομάδας μας απέναντι στον Ατρόμητο με 2 καλές στιγμές στο 1ο ημίχρονο, με τον NAUMETS να έχει μία πολύ καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 23΄ με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ και στο 45′ ένα σουτ του ΝΑΝΟΥ να φεύγει άουτ οριακά. Το 2ο ημίχρονο βρήκε τον Ατρόμητο να έχει μία καλή ευκαιρία στο 50′ με σουτ του ΤΡΙΜΜΑΤΗ να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο και στο 60′ να κάνει το 1-0 από αντεπίθεση και σουτ εντός περιοχής του ΝΤΑΟΥΛΙΑ και λίγο μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής να κάνει το 2-0 μετά από μακρινό σουτ, από τα 20 μέτρα και τη μπάλα να βρίσκει πρώτα το κάθετο δοκάρι. Η ομάδα μας στα τελευταία λεπτά με μία κάθετη του ΝΤΟΜΑΤΑ στον ΠΗΛΙΟ, κερδίζει το πέναλτυ μετά την ανατροπή του παίκτη και στην εκτέλεση ο ΝΤΟΜΑΤΑΣ κάνει το 2-1. Στο 92′ μία τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣ με φάουλ του ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗ έξω από την περιοχή παραλίγο να κάνει το 2-2 αλλά δυστυχώς το μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΝΑΝΟΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ (76′ KAJA), ΓΩΓΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, NAUMETS (57′ ΘΕΟΧΑΡΗΣ), ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ, ΛΙΑΠΠΗΣ (68′ ΝΤΟΜΑΤΑΣ), ΠΗΛΙΟΣ

Αναπληρωματικοί: ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ, ΤΑΤΣΗΣ, KAJA, ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΓΙΩΤΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

Προπονητής: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Μάριος

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΝΔΑΣ, ΝΤΑΟΥΛΙΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΩΛΟΣ, ΙΜΕΡΙ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ (80′ ΖΟΥΝΗΣ), ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ, ΤΡΙΜΜΑΤΗΣ, ΡΟΥΝΗΣ (62′ ΠΟΛΙΤΗΣ), ΒΑΓΓΕΛΗΣ (70′ ΣΑΣΣΑΛΟΣ)

Αναπληρωματικοί: ΣΑΣΣΑΛΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΖΟΥΝΗΣ, ΚΟΚΟΛΕΣΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΞΕΝΟΠΑΝΑΓΟΣ, ΧΟΧΛΑΣΤΟΣ